Про ще один надзвичайно страшний, важкий та чорний день у Козятинській громаді повідомила голова Тетяна Єрмолаєва:

– Сьогодні ми прощалися з захисниками України Кравчуком Віктором Івановичем та Хуторним Дмитром Олександровичем, які віддали своє життя за кожного з нас, за майбутнє дітей, за свою Батьківщину.

Кравчук Віктор Іванович народився 10 вересня 1969 року в с. Соснівка Погребищанського району. Там закінчив школу. Вивчився на водія. З 1987 по 1989 рік проходив строкову служби. Працював за своєю спеціальністю в ПМК 9. Пізніше перейшов в КП «Чисте місто».

28 грудня 2022 року був призваний до Лав Збройних Сил України.

15 березня водій 2-го стрілецького взводу, солдат Кравчук Віктор Іванович, бувши вірним присязі Українському народу, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність у м. Бахмут загинув.

Добрий, справедливий, позитивний, цілеспрямований та рішучий  – таким він залишиться назавжди в серцях кожного з нас. Онук Ярослав буде знати, що його дідусь Герой.

Хуторний Дмитро Олександрович народився 14 листопада 1995 року. Навчався в  3 —ій школі. Після закінчення вступив в наше училище де здобув спеціальність оглядач – ремонтник вагонів, складач поїздів, регулювальник швидкості руху. Працював фрезувальником в ДЕПО і одночасно навчався  в Дніпропетровському фаховому технікумі залізничного транспорту та транспортної  інфраструктури.

Далі строкова служба в Бєлгород – Дністровську в інженерних військах понтонно – мостової частини.

Призваний до лав Збройних Сил України 20 січня цього року, проходив службу на посаді  стрілець – помічник гранатометника стрілецького відділення.

При виконанні бойового завдання, внаслідок снайперського обстрілу поблизу населеного пункту Діброва, Донецької області  20 березня – загинув.

У нього залишився синочок Данилко, дуже схожий на свого тата – Героя. Відповідальний, цілеспрямований, працелюбний, чесний, добрий, чуйний, готовий завжди прийти на допомогу.

Героїв на щиті проводжали в останню дорогу рідні, близькі, колеги, побратими, друзі та усі ті, кому пощастило знати Віктора та Дмитра.

Слава нашим мужнім захисникам! Вічна слава загиблим Героям! Слава Україні!