Найстаршій  мешканці села Тростянчик на Вінниччині Тетяні Заворітній 25 січня виповнилося 95 років. Жінка добре шанована у селі. Повагу серед односельчан мали її батьки та діди. Вона, незважаючи на дуже важкі роки дитинства, які припали на голодомор 1933-35 рр., зуміла віднайти у собі сили та закінчити «семирічку»  у 1936 році на «відмінно». За це їй довірили посаду спочатку обліковця рільничої бригади, а потім – ланкової. Після одруження разом з чоловіком Тетяна Петрівна пропрацювала усе життя на фермі рідного села.

Себе називає щасливою. Народила та виховала троє своїх дітей, які подарували 6 онуків та 8 правнуків. Велика родина завжди навідує неньку у Тростянчику. З ювілеєм бабусю офіційно вітало керівництво району, села та господарства.

– Від щирого серця вітаємо Вас з днем народження, – сказав голова Тростянецької РДА Леонід Лобань. – Ви стали свідком багатьох історичних подій. За плечима роки мирного життя, війни, відбудова держави. Ваше покоління – взірець для молоді, приклад патріотизму. Бажаємо Вам відсвяткувати ще й 100-річний ювілей!

Учасники  місцевого народного колективу «Надбужанка» заспівали «Многая літа». У 95-річної жінки пам’ять чудова, пам’ятає все до дрібниць.