Схиливши голови у скорботі, мешканці Козятинської громади прощалися із загиблим у російсько-українській війні Героєм – Віктором Микульшиним.

Міська голова Тетяна Єрмолаєва розповідає, що Віктор Миколайович народився 11 грудня 1969 році у Миколаєві. Потім переїхав до Козятина. Навчався у 2 школі. У 1992 році закінчив вище військове училище в Санкт – Петербурзі та отримав розподілення для місця несення військової служби у місті Ужгород.

У званні підполковника служби цивільного захисту, заступника начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління.

Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій у Закарпатській області вийшов на пенсію. Був нагороджений медаллю« За бездоганну службу» III ступеня та відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. З початку повномасштабного вторгнення у квітні 2022 року добровольцем пішов на захист нашої Держави.

А 8 квітня капітан, начальник продовольчої служби Військової частини А – 4117 – загинув.

Віктор Миколайович мав багато мрій і планів, яким більше не збутися.

Без батька лишилася донька.

Відповідальний, цілеспрямований, працелюбний, чесний, добрий, чуйний, готовий завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує, таким його запам’ятають всі, кому пощастило бути поруч з ним.