З нагоди професійного свята Міжнародного дня медсестри, відзначили кращих медичних працівників Вінниччини. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА.

Під час привітань Перша заступниця Начальник Вінницької ОВА Наталя Заболотна відзначила що у Вінницькій області працює майже 10 000 медсестер. Це вдвічі більше ніж лікарів. Мобілізовано до лав ЗСУ майже 100 працівників середнього медичного персоналу, і більшість – це добровольці, які працюють тактичними медиками на фронті.

«Віддані, професійні та надзвичайно сильні! Завжди пліч-о-пліч з лікарями і людьми, які потребують медичної допомоги. Це все про наших медичних сестер! Вдячна кожній і кожному, хто сьогодні на медичних постах і на передовій, і в госпіталях, і в лікарнях у тилу. Дякую за все, що ви робите!  Разом Переможемо!», – наголосила Наталя Заболотна.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна подякувала усім медсестрам за роботу, єдність і професіоналізм.

Василь Головко