Знову гірка звістка надійшла у Жмеринську міську територіальну громаду – віддав життя за Україну Віктор Очеретний.

У Жмеринській РДА повідомили, що народився та навчався Віктор у селі Лисогірці, де пройшла його юність, де він сформувався як особистість. Останній час він проживав у Вінниці, але часто навідував стареньку  матір у Лисогірці, щоб допомогти та підтримати неньку.

– Добрий, щирий, ввічливий, працелюбний та завжди готовий прийти на допомогу і надати необхідну підтримку, –  таким Віктор був у мирному житті, таким знали його і побратими, з якими воював.

У складі 42-го батальйону 57-ї бригади Віктор Очеретний самовіданно боронив українську землю та давав відсіч ненависному ворогові, разом з побратими наближаючи Перемогу. Він мріяв вигнати окупантів з рідної землі та мав  плани на майбутнє, але підступний ворог обірвав життя 51-річного воїна та невблаганно перервав всі плани.

З кінця квітня про долю воїна було мало відомо і рідні сподівались на краще, але, на жаль, отримали страшну звістку про загибель військового…

Віктор Очеретний  віддав життя за Україну та майбутнє українського народу поблизу населеного пункту Хромове на Донеччині.