Володимир Бевз, донька якого Світлана Бевз та її чоловік Сергій воюють га сході з перших днів війни, звітує про допомогу, яку він збирав, а відвозила інша донька Вікторія.

Спасибі, що є такі сім’ї в Україні!

Шановні друзі!

Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України» 20-22 травня 2023 року здійснили чергову поїздку в зону бойових дій з  благодійною допомогою для наших захисників. Доставили волонтерську допомогу бійцям 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, окремому штурмовому батальйону «Айдар» і 5 окремій штурмовій бригаді ЗСУ.


Велика подяка волонтеру Вікторії Войтко, яка організувала і здійснила чергову поїздку на передову з благодійною допомогою.

Передано безпілотники підрозділу аеророзвідки. Щиро дякуємо Андрію Турку і його команді за ремонт і модернізацію дрона. Дуже вдячні волонтеру Анатолію Кучеру за індивідуально виготовлений футляр для дрона. Також дуже дякуємо Ользі Монах, Олегу Мазуру і Олександру Павлову за допомогу у придбанні і передачі тепловізійного дрона.

Щиро вдячні харківським волонтерам Олександру Павлову та Інні Павловій за надану потужну благодійну допомогу Збройним Силам України – передані футболки, носки, засоби гігієни, сухі пайки, мівіну, горішки. Дякуємо колективу школи номер 5 м. Харкова за випічку і пиріжки, передані нашим воїнам.

Дякуємо щиро ГО "Молода Подільська Січ", Вінницькому Козацькому Полку імені Івана Богуна, хору ім. Родіона Скалецького, ДНЗ "Вінницький ЦПТО переробної промисловості", Товариству Червоного хреста м. Вінниця, ВЦС «Бойове Братерство України» та переможцям фестивалю національно-патріотичної творчості «Сурми Звитяги» та Валентині Швець-Мельник і Миколі Мельнику за передані кошти на придбання дрона для Збройних Сил України та за передані нашим захисникам чудові малюнки юних талантів Вінниччини (з навчальних закладів  м. Вінниці – ЗОШ №№11, 12, 15, ліцеї №№27 і 31, ЗЗСО №1 і №2 смт Турбів та ННРЦ ВОР м. Немирів Вінницького району, Сітковецької та Кальницької ЗОШ Гайсинського району, Клекотинської ЗОШ Жмеринського району, Гімназій Ямполя та Могилів-Подільського).

Щиро вдячні Антоніні Петренко і волонтерам с. Дубовець Немирівської міської громади Вінницького району за виготовлене і передане для наших захисників згущене молоко.

Щиро дякуємо за потужну фінансову допомогу у придбанні потрібного обладнання для наших захисників українці з Канади  Nadia Lytosh, Анатолію Теклюку, працівникам і студентам Вінницького національного технічного університету, Руслану і Оксані Заблоцьким.

Висловлюємо щиру подяку Світлані Горбач за потужну фінансову допомогу у придбанні потрібного обладнання для наших воїнів та за передані продукти харчування.

Вдячні щиро Світлані Телішевській за постійну потужну допомогу Збройним Силам України.

Щиро дякуємо директору ПП «Михалич і К0»  Петру Комасі за передачу продуктів харчування нашим захисникам – вермішель, згущене молоко та бублики.

Дуже дякуємо волонтеру Григорію Катеринюку за потужну допомогу нашим воїнам, за передані продукти харчування і спеціалізоване обладнання.

Щиро вдячні Ларисі Марусан за постійну фінансову допомогу у придбанні потрібного обладнання для наших бійців 59 бригади імені Якова Гандзюка та за передану випічку.

Дякуємо Любові Гусляковій за передані гігієнічні засоби.

Висловлюємо щиру подяку директору ТОВ «Аграна Фрут Лука» Леоніду Ліфвірову за передане дизельне пальне для нашої 37-ї поїздки в зону бойових дій.

Нам постійно допомагає і вівчарка Баді – наш головний волонтер, яка разом з нами збирає і доставляє волонтерську допомогу в зону бойових дій.

Допомагаємо Збройним Силам України! Разом до Перемоги!

Володимир Бевз, волонтер