Ми вже писали у нашому інтерв’ю із керівницею центрального представництва

Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юлією Приймак, що вона при надії. Тоді Юлія зізнавалась, що хоча вона й при надії, але скільки зможе їздитиме зустрічати визволених із полону наших військових.

І ось Юлія поділилась своїми світлинами та відвертим монологом перед народженням дитяти:

Жінки – Берегині Роду! Берегині України!

Ми сильні, мужні, незламні, вродливі, мудрі, тендітні та неймовірно Сильні!!

ВІЙНА… ніколи знову, так казала і моя бабуся і тисячі жінок, які переживали цей жах в часи другої світової…

Війна – надважкий час, який робить нас тими ким ми є і вже ніколи не будемо іншими! Війна – не привід «зупиняти життя», навпаки, це можливість для кожного українця і українки стати міцнішими, мудрішими, кращими, робити все можливе для Перемоги і відродження життя.

Чи страшно мені зараз народжувати в Україні? – Ні!! Це моя Батьківщина, і я хочу, щоб моя донечка народилась на рідній землі в Незалежній Україні!

Я – при надії, як же гарно це звучить на нашій соловʼїній мові. Надії і Вірі у найкраще майбутнє для наших дітей та України. Саме діти надають нам, жінкам, неймовірну Силу і Потужність для звершень, для досягнення Перемоги, для творення найкращого майбутнього поколінь Українського Народу!

Чекаю з нетерпінням появи на світ Донечки! Вдячна всім за підтримку і хвилювання

Обовʼязково поділюся з Вами радісною подією. Як тільки 😌

Наразі почуваюся добре, маю сили і бажання працювати задля наближення нашої Перемоги і повернення всіх, підтримки і допомоги нашим Захисникам та їх родинам.

Юлія Приймак