Як уже повідомлялось, народного слугу затримали на багатомільйонному хабарі .

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголошує в розшук депутата Київради від “Слуги народу” Владислава Трубіцина, якого було затримано на багатомільйонному хабарі. Про це повідомили в САП.

Зокрема зазначається, що обвинувачений у справі щодо одержання 1,39 млн грн неправомірної вигоди депутат Київської міськради не отримував від САП дозвіл для перетину державного кордону.

“Разом з тим, відповідно до інформації з Державної прикордонної служби України згадана особа перетнула державний кордон 13.05.2023”, – зазначили у САП.

Зважаючи на це, прокурором САП “найближчим часом у суді буде ініційоване питання щодо оголошення обвинуваченого у міжнародний розшук”, йдеться у повідомленні.

Владислав Трубіцин, якого було затримано на багатомільйонному хабарі та випущено під заставу на час судового розслідування, не з’явився на засідання антикорупційного суду 17 травня, а його телефон був вимкнений.

Наступне засідання у справі Трубіцина призначене на сьогодні. Очевидно, і на нього народний слуга не прийде. Цікаво, а як йому вдалося перетнути державний кордон? І хто перевіряв його документи на  пункті пропуску?

Можливо, САП поцікавиться цими “дивними” обставинами?

Вадим Снігур