Тульчинська громада, жителі села Холодівка провели в останню земну дорогу воїна Володимира Олійника. Захисник загинув 22 березня поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

– Володимир Олійник народився 7 лютого 1977 року в селі Холодівка Тульчинського району. 3 1984 по 1992 рік навчався у Холодівській восьмирічній школі. Після закінчення школи продовжив навчання на курсах водіїв. З 1995 по 1997 рік проходив строкову службу в армії. Після армії з 1997 року працював у Лісгоспі, пізніше довгий час працював водієм у приватному акціонерному товаристві «Зернопродукт», де зарекомендував себе як відповідальний, старанний працівник, – повідомили у Тульчинській міськраді. – Восени 2022 року пішов добровольцем захищати рідну землю від російського агресора.

Старший сержант Олійник Володимир Михайлович служив водієм 2 механізованого взводу 3 механізованої роти.

22 березня у бою за свободу та
незалежність нашої держави, виявивши мужність і стійкість, він загинув поблизу н.п. Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Уся Тульчинська громада, навколішки, встеляючи дорогу квітами, зустрічала свого земляка.
Панахида та церемонія прощання відбулася в селі Холодівка. Жителі громади попрощалися з Володимиром Михайловичем і з усіма військовими почестями, під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали Героя на кладовищі с.Холодівка.

Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті рідних, близьких, односельчан, побратимів, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.