Перші чудеса від «кіровських святинь» відбулися у 2007 році – у старому сільському храмі Параскеви Сербської замироточив образ Всіх Святих. Ікона – сільська. Образ «Всіх Святих» разом з іншими святинями викинули на подвір’я зі зруйнованої у 1947 році Покровської церкви. Ікону забрав додому один набожний чоловік, заповівши дітям передати її у новий храм. Однак ця ікона замироточила вдома у цієї сім’ї, й родина передала її у церкву, яку відкрили у пристосованому приміщенні в Кіровці (колишня назва Мирного). Трохи пізніше: на свято Маккавейських мучеників, під час молебню, люди побачили сяйво від образу Христа Спасителя, на якому явився лик Божої Матері, й образ цей теж замироточив.

Батюшка каже, що було багато дослідів, як церковних, так і науковців різних галузей, та проведена медична експертиза. Висновки були незаперечні – від ікон витікає святе миро, яке не сохне на сонці і не замерзає. А оскільки образ Божої Матері в іконі Христа Спасителя бачили не всі, то парафіяни проявили ініціативу помістити його з тильного боку в цій іконі. Тоді поїхали в Браїлівський монастир, щоб підібрати святиню, але не могли ніяк вибрати. Й одна немолода черниця запропонувала свою намолену келійну ікону «Іверську». Цю ікону Іверську помістили біля ікони Христа Спасителя як свідчення появи такого образу.

Й на «Михайла» 2007 року під час вранішнього богослужіння, парафіяни побачили сяйво від образу Божої Матері, яка просльозилася і світилася, мов від блискавки. А коли розвиднілося, то побачили, що ікона Іверська вкрилася дрібненькою росою.

У 2009 році на честь чудотворного образу Богородиці «Іверська» парафіяни за один рік збудували нинішній храм. І вже 10 років головна святиня приваблює до себе прочан з усіх усюд України та зарубіжжя, які приїздять з надією і сподіваням отримати просиме.

– Найбільше сьогодні мироточить ікона Божої Матері «Іверська», – каже настоятель храму, протоієрей о.Віталій. – Раз у тиждень збираємо миро і роздаємо парафіянам. Були випадки, що ми могли збирати миро від наших святинь навіть кожного дня. Диво мироточення – непоясниме, але це видимий факт, який може побачити навіть маловіруючий. Витерши краплі мира на склі ікони, стаєш свідком появи їх знову.

Оздоровлень у храмі Іверської ікони Богородиці у селі Мирне багато. Наприклад, батюшку Віталія вже 19 разів взяли у куми батьки, які вимолили тут собі малят і хрестили у цьому храмі. А ще дуже багато зцілилося онкохворих людей, які приїздять з вірою.