Або чергова ревізія і чергове дно!

Чи вам сво…и пороблено і задавлено? Хіба так можна у війну?! Он дітки з Браїлівського оркестру – по 7-10 рочків КОНЦЕРТАМИ назбирали 1 млн. 100 грн. Купили лише 8 авто на фронт!

91 – річний ямпільчанин щоденно плете маскувальні  сітки і привозить у волонтерський центр. Сім’я священника із сімох діток, донатить і волонтерить з перших днів війни! Бабусі з мізерними пенсіями з льохів останні закрутки несуть!… колишні бандити і ті тоннами шлють допомогу!

А ви, сволоти, барабани закупляєте « для релаксу»? Як повідомив нардеп Ємець

«У Києві для укриттів замовили 300 барабанів на майже 1 млн гривень

У системі Prozorro закупка зазначена як “Музичні інструменти для психологічного розвантаження дітей під час повітряних тривог”.

А в Дніпровському районі Києва для укриття в одному з ліцеїв замовили електросковорідку за 720 тисяч гривень. Тендер було оголошено як “Технологічне обладнання в укриття закладу освіти”.

Для укриттів чиновники обрали овочерізки Robot Coupe CL50. Модель укомплектована:

  • дисками-слайсерами 1 мм, 2 мм, 4 мм;
  • диском-терткою 2 мм;
  • диском для нарізки соломкою 2.5×2.5 мм;
  • комплектом для нарізки кубиками 10x10x10 мм;
  • диском картопля-фрі 10х10 мм;
  • комплектом для очистки решіток для нарізки кубиків 5, 8 і 10 мм;
  • набором для картопляного пюре 2мм;
  • двошаровим тримачем для решіток, чистящим інструментом, воронкою для загрузки, тощо.

Ну як у найвишуканіших ресторанах світу! А шо? З розмахом!

Раніше повідомлялося, що начальника Управління Святошинської РДА Києва та підрядника підозрюють у розкраданні 800 тисяч грн на ремонті укриттів.

Також Офіс Генпрокурора повідомивляв, що чиновники Голосієвської РДА забезпечили підконтрольній фірмі перемогу в тендері по ремонту укриттів. Підрядник, один з учасників схеми, отримав підозру.

Ну де дно, скажіть?

Що не ревізія, то мову відбирає від масштабів мародерства і цинізму!

Президенте, робіть щось! Бо у нас ВІСІМ правоохоронних структур, більше пів мільйона силовиків в тилу, які мають вести таку ж успішну боротьбу із корупцією як воїни на передовій із окупантом!

І що? Якби не трагедія біля зачиненого бомбосховища – загибель від уламків ракет матері і дитини так би і грали нам усім на нервах ті барабани вже відому пісеньку – мафію не можна подолати?!

Якщо так далі піде – купка ось таких бариг відверне від віри в Україну весь світ!

А він припинить допомагати! Народ, де тоді ми будемо через цей аморальний кодляк?

Точно смертна кара потрібна баригам! Та ще і куля за свій рахунок! Не вірила, що я, демократка до мозку і кісток, колись таке скажу! Але іншого виходу не бачу! Бо демократія – це диктатура закону! А ці мародери – невиправні!

Тетяна Редько