Окрім вінничанок, свої сили вирішили спробувати і дівчата з Києва та Хмельницького. Учасниці дефілювaли у весільних сукнях, в розкішних шубaх, aле найбільш зворушливим конкурсом стало освідчення своїм чоловікам.

Переможницею конкурсу «Наречена року 2017» стала вінничанка Анна Столярук, яка виграла подорож до романтичного Парижа зі своїм чоловіком. Анастасія Ланова, яка родом із села Іванів Калинівського району, отримала титули «Інтернет-наречена», «Наречена глядацьких симпатій» та разом з Тетяною Дяченко розділили звання віце-наречених. Усі дівчата отримали цінні подарунки від спонсорів, а співали для них Оксана Славна та гурт Gipsy Voise.

– Ми знайомі з чоловіком із самого дитинства. Як подружжя ми уже 14 років разом і не уявляємо життя один без одного.

Наше весілля з Сергієм і підготовка до нього стали для мене чудовою казкою, тому я вирішила ще раз приміряти образ нареченої як учасниця конкурсу. На участь у ньому Сергій відреагував позитивно, тому що все це ж заради нього, — розповідає одна із переможниць-наречених Анастасія Ланова. — Але на запитання від знайомого «Чи пішов би ти учасником потенційного конкурсу «Наречений року?» – він впевнено відповів: «Тільки під прицілом автомата».

Про участь у конкурсі я нітрішки не пожалкувала. Знову відчула ті позитивні емоції, почуття любові та тепла, приємні клопоти та хвилювання. Основним завданням для учасниць конкурсу було творчо зізнатися у коханні своєму чоловіку. Я уже мала готову ідею свого номера, адже ще на своєму весіллі зробила своєму чоловіку Сергію сюрприз – виконала пісню «Я кажу так!» Світлани Тарабарової у супроводі танцювального колективу «Екстрім-шоу».

Слова цієї пісні для мене дуже символічні. Я дуже хотіла її виконати для коханого ще до весілля, і до конкурсу. Я наважилася написати Світлані Тарабаровій, і вона люб’язно мені відповіла та надіслала музичний супровід, за що я їй безмежно вдячна. Як результат – перемога у номінаціях «Віце-наречена», «Наречена року Інтернет-голосування» та «Наречена глядацьких симпатій».