Рашистська військова агресія продовжує забирати життя найкращих представників української нації – тих хто пішов боронити нашу країну із зброєю в руках. Вінниччина знов у скорботі, адже троє наших земляків загинули в боях з ворогом.

Літинщина схиляє голову у жалобі, повідомляє Літинська селищна рада.

«15 червня під час виконання військових завдань, пов’язаних із захистом незалежності і територіальної цілісності України, загинув військовослужбовець Збройних Сил України, командир відділення взводу протитанкових ракетних комплексів, молодший сержант ЗСУ, наш земляк, житель смт Літин – Рябчук Олександр Миколайович», — йдеться у повідомленні.

Рябчук Олександр Миколайович

Сьогодні, 22 червня, Героя привезуть на щиті до рідного дому. Мешканців Літину просять створити живий коридор.

В боях на Авдіївському напрямку загинув ще один хоробрий вінничанин, мешканець села Некрасове – Євгеній Варламов. Про це повідомив  Некрасовський ліцей, де навчається донька Героя.

А хмільничани попрощалися з Городницьким Віктором Івановичем. Прощання з захисником відбулось у центрі Хмільника на площі перед Будинком культури. Сотні хмільничан прийшли провести в останню путь мужнього та сміливого воїна, люблячого сина і батька, який 7 червня 2023 року загинув у важких боях з російськими загарбниками в населеному пункті Яковлівка Бахмутського району Донецької області. Про це повідомляють “Життєві Обрії”.

Городницький Віктор Іванович

В Героя залишилася дружина Олена і троє дітей — Михайло, Ілля та Назар. Він їх дуже любив і заради їх кращого майбутнього пішов боронити з перших днів свою країну.