Після трагічної загибелі трьох людей в Києві, які не змогли потрапити в укриття, було дано завдання перевірити всі укриття.

У п’ятницю, 23 червня, відбудеться засідання Ради нацбезпеки і оборони.

Як повідомив Секретар Ради національної безпеки та України Олексій Данілов, ключовою темою стануть укриття в Україні, можуть бути прийняті кадрові рішення.

За його словами, після трагічної загибелі трьох людей в Києві, які не змогли потрапити в укриття, було дано завдання перевірити всі укриття на території нашої країни.

Данілов уточнив, що ця перевірка вже пройшла. Результати розглянуть на засіданні РНБО – доповідатимуть міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та ще один неназваний міністр, який відповідав за перевірки (мова про міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишина).

“За результатами доповідей будуть прийняті відповідні рішення. Я не виключаю, що можуть бути прийняті і кадрові рішення з урахуванням чутливості питань, які розглядаються станом на сьогоднішній день”, – додав секретар РНБО.

А що там з масштабною корупцією на закупівлях в МО, депутатом Київради від “Слуги народу” Трубіциним, суддями Князєвим і Тандиром? Як з головами десятків інших високопоставлених українських чиновників та політиків, що вже по вуха залізли в державний гаманець під час війни? Чи знову все обійдеться сторожем лікарні?

Василь Головко