Вінничани також виступили проти олігархічної системи в країні та політичних репресій. Тому сьогодні о 12-00 кілька сотень людей приєднались до «Маршу» за майбутнє, головним гаслом якого є відставка Президента України.  Організатором акції став Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі. ”Зараз головне – це спільна позиція. Ми також вимагаємо  відставки Президента і  зробили  це під державним прапором та прапором боротьби – червоно-чорним”, – заявив  Вадим Каліцкий, лідер вінницької партійної організації «Альтернатива».

На завершення мітингу, учасники акції пройшлись Маршем до стели Небесної Сотні, щоб вшанувати пам’ять Героїв Майдану та неоголошеної війни. До стели поклали квіти, а в молитві згадали усіх бійців, що полягли за Україну. За словами активістів, сам марш відбувся без ексцесів. Активісти також почали збирати підписи з вимогою відставки президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, 12 лютого третього президента Грузії, лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі затримали у столичному ресторані і видворили на приватному літаку з України до Польщі за процедурою реадмісії. 13 лютого під час прес-конференції у Варшаві Саакашвілі заявив, що в найближчі дні планує побачитися з сім’єю в Нідерландах, а потім займатися політичною діяльністю в Європі. 14 лютого в Нідерландах Михайлу Саакашвілі надали посвідчення особи, яке дозволяє йому проживати і працювати в країнах-членах Євросоюзу. Після чого він заявив, що «як ніколи рішуче налаштований повернути своє українське громадянство».