Він виростив та продав кролів.

12-річний Назар Сохацький з Черепашинців за власні кошти придбав два павербанки для калинівських нацгвардійців. Гроші хлопчик назбирав від продажу кролів, за якими доглядав.

Про це повідомляють у Калинівській міській раді.

“На початку червня ми розповідали історію про черепашинецького школяра, який з початку війни активно допомагає українським військовим. Це не вже перша допомога Назара. На потреби війська хлопчик передав не лише павербанки за вторговані від кролів кошти, а й від наколядованих під час різдвяних свят гроші”, – йдеться у повідомленні.

Військові подякували юному волонтеру та вручили подарунки у місцевій міськраді. Назар зростає у патріотичній родині – його мама також активно допомагає ЗСУ та підтримує усі ініціативи, які реалізуються у старостинському окрузі, а рідні чоловіки захищають країну.

Нагадаємо, у селі Черепашинці, що в Калинівській громаді, виробляють рибні консерви та домашні оселедці, які потім передають військовим на передову. Також допомагають сім’ям мобілізованих.

А ще у Черепашинцях приготували близько 400 пакунків вітамінної суміші з горіхів для українських захисників. Такі гостинці підійдуть для укріплення імунітету, оскільки виготовлені із волоських горіхів, родзинок та арахісу. В інших селах округу дорослі та діти також донатять на ЗСУ.