Члени журі – Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов разом з глядачами обирали трійку найсильніших виконавців. Цієї суботи за перемогу змагались MELOVIN, KADNAY, JULINOZA , TAYANNA, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA, DILEMMA та INGRET.

Остання – наша землячка та суперфіналістка шоу “Голос країни”. Для конкурсу Інгрет Костенко презентувала свою дебютну пісню “Save My Planet”. За словами дівчини, вона повністю відображає її внутрішній світ. Щодо участі у “Євробаченні”, то для Інгрет це в першу чергу показати себе.

– Всі прекрасно розуміють, що конкурс – це величезна можливість ще раз заявити про себе і про свою творчість, – каже Інгрет. – Це круто, коли за 3 хвилини на тебе може дивитися жодна країна. Раніш такого не було. Це великий шанс для артистів-початківців! На національному відборі мене підтримував продюсерський центр Потапа і Ірини Горової MOZGI Ent.

Дійсно, номер Інгрет Костенко вийшов і справді яскравим та гармонійним. Такою вона ніколи ще не виступала. І чимало українців пророкували їй вихід до фіналу. Втім, цього не сталось. Аджу судді подарували дівчині два бали, а глядачі – лише три. В сумі Інгрет набрала 5 балів, що завадило їй продовжити боротьбу далі. В результаті у другому півфіналі національного відбору на Євробачення-2018 перемогли дует Kadnay, співачка Тауаnnа та виконавець Melovin. У фіналі музиканти зустрінуться з переможцями першої частини нацвідбору співаком Laud, і групами The Erised і VILNA ( солістка Ірина Василенко із Погребища). Обирати представника на Євробаченні-2018 Україна буде в суботу, 24 лютого. Що ж , будемо тримати кулачки за ще одну нашу землячку.