Вже “наклали лапу” на Готель “Вілла Софія” артистки розташований у центрі Ялти.

Бізнес співачки Софії Ротару в окупованому Криму хочуть націоналізувати. Один із російських пропагандистських Telegram-каналів повідомив, що окупанти хочуть реалізувати на торгах готель артистки у Ялті.

Російські ЗМІ пишуть, що Софія Ротару знає про плани російських окупантів та зараз намагається продати нерухомість.

Відомо, що від 2019 року готель закритий. Як причина – вказана реновація.

Російська пропаганда говорить про те, що насправді є певні проблеми з документацією. Нібито за паперами це не готель, а п’ятиповерховий сарай із цоколем площею 10,2 га.

Також відомо, що продаж вілли виконавиця “Хуторянки” здійснює непублічно. А пропагандистські канали запевняють, що продавати готель артистка не хотіла:

“Як розповіли нам ріелтори, судячи з ціни та непублічного продажу, розлучатися з готелем власниця не хотіла, лише вдавала, що позбавляється майна в Росії. Переписала “Віллу” на сина, оцінила у 2,5 млрд рублів – майже втричі вище за реальну ринкову ціну. Плюс розпорядилася не афішувати продаж”, – пишуть російські ЗМІ.

Артистка не афішує процес, пов’язаний із продажем апартаментів. Ауріка Ротару розповіла, що її сестра живе в приватному будинку під Києвом. Разом з нею перебуває її син – Руслан Євдокименко