Повідомляється, що експосадовець Володимир Сівкович координував інформдиверсії Нестора Шуфрича проти України. Чоловіка підозрюють у причетності до організації масштабних інформкампаній, спрямованих на штучну дискредитацію вищого військово-політичного керівництва України на користь Кремля.

Наразі йому вже оголосили про підозру за статтею державна зрада, вчинена за попередньою змовою групою осіб.

Не важко пригадати як Шуфрич побував чи не у кожній передачі Савіка Шустера, не вилазив з телевізорів інших каналів.

За просто так? Зрозуміло, що за великі гроші його туди брали… і всі думали, що це інша точка зору.

А так насправді нам впорюваои чистої води пропаганду агресора: тобто з екранів наших телевізорів велась активна підготовка населення до війни. Руками наших же телеканалів.

Зараз всі обговорюють антиукраїнську, явно проросійку статтю ще одного журналіста, сина згаданого заробітчанина в українських ЗМІ, за яку суму він це зробив? Питання риторичне. Зате результати – на лице. Ось чому в таких пропагандосів раптом повиростали вілли, появились яхти і т.п. За кордоном. І тепер вони звалили туди. Хоча в Україні сенсаційних тем  – хоч відбавляй. Але кешу за участь в програмах не платять. І джинса нікому не потрібна. За яку приносять конверти з грошима потрібні «людішки».

То що, народе, будеш і талі годувати чужих журналістів – заробітчан? Чи все таки своїх? Які принципово залишились в Україні і разом із вами зносять ці лихоліття війни і пишуть правдивий її літопис?

Тетяна Квасюк