Про це повідомляє Міністерство оборони України в Telegram. Зокрема, в команді Міноборони полковник Половенко буде сфокусований на питаннях тилового забезпечення.

Як зазначили в оборонному відомстві, з 2019 року Віталій Половенко – начальник відділу тилового забезпечення логістики Національного університету оборони України.

Він є учасником бойових дій та кандидатом військових наук.

“Пріоритетні напрямки роботи — розробка та запровадження нових стандартів у системі продовольчого забезпечення; удосконалення системи речового забезпечення; вчасне та повне тилове забезпечення воїна на фронті”, – сказано у повідомленні.

В Міноборони переконані, що досвід Половенка допоможе привести систему тилового забезпечення у відповідність до реальних вимог сучасної війни.

Як відомо, у вересні 2023 року Кабінет міністрів України розпочав масштабну реорганізацію Міністерства оборони України у зв’язку зі зміною голови відомства: на місце колишнього міністра Олексія Резнікова обрали Рустема Умєрова. Останній у 2022-2023 роках обіймав посаду очільника Фонду державного майна України.