5 грудня у Вінниці нагородили кращих волонтерів області. Кожному за невтомну самопожертву і працю 24/7 вручили відзнаки і Прапори України.

А народний депутат України від Вінниччини Ірина Борзова після хвилини мовчання в пам’ять про загиблих воїнів та волонтерів згадала Таїсу Гайду:

– Сьогодні і щодня ми дякуємо вам за цілодобову працю, за турботу про наших воїнів, про вашу жертовність та сердечну щедрість. Бо ви перші підставили плече країні, яка через напад ворога опинилась у вкрай важкій ситуації.  І хочу обов’язково нині згадати про нашу Таїсу, Таїсу Гайду, яка рятувала багатьох , але не врятувала власне життя.  І є таємниця між мною і Таїсою про надзвичайний порятунок нею одного життя.  На жаль, навіть сьогодні цю таємницю ще не можна розкрити. Але ми завжди будемо пам’ятати цей порятунок і людський подвиг кожного із Вас – наші волонтери. Дякую вам за вашу працю, бо ви першими вдихаєте людський біль та намагаєтесь допомогти кожному. Слава Україні!

Варто зазначити, що 5 грудня у Вінниці нагородили волонтерів , яких рекомендували конкретні військові частини на реальні добрі справи ЗСУ.