Іван Вигівський: відтепер безпеку вінничан та тих, для кого Вінниця стала другою домівкою, оберігатимуть ще 49 поліцейських офіцерів громад

🔹З нагоди старту другого етапу проєкту «Поліцейський офіцер громади» 7 грудня з робочим візитом у Вінницю прибули Голова Національної поліції  України Іван Вигівський, начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ Максим Ахрамєєв, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

🔹Голова НПУ подякував американським партнерам, які передали Національній поліції 33 автомобілі з тих, що сьогодні були поставлені на посилення безпеки у громаді. А також головам громад, які долучились до втілення проєкту, та довели, що ефективна розбудова безпечного середовища – це реальний результат вдалої співпраці поліції та громади. А також відзначив вагомий внесок попереднього керівника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенко, який розпочинав та опікувався проєктом «Поліцейський офіцер громади» на Вінниччині.

🔹На заході також були присутні начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко, начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, заступник Вінницького міського голови Ігор Откидач, директор програми ICITAP в Україні Тім Яновік та менеджер програм відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Олег Савчин, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко.

Про це повідомила Нацполіція