Російські пропагандисти знайшли нове абсурдне пояснення проукраїнській позиції Національної легенди України Софії Ротару. Росіяни чомусь не вірять, що артистка залишилася вдома з родиною та підтримує воїнів ЗСУ з власної волі, тому вигадали, що вона “в полоні”.

Начебто син та онуки знаменитості не дають їй звʼязуватися з зовнішнім світом та контролюють соцмережі. Про це повідомили росЗМІ з посиланням на слова путініста та колишнього депутата РФ Романа Худякова

Пропагандист видав, що, за наявною в нього інформацією, “Ротару потрапила буквально у полон до своїх родичів, які вивезли її за кордон і тепер розпоряджаються майном та грошима на власний розсуд”.

Ба більше, путініст поставив під сумнів розумові здібності артистки, заявивши, що тяжка хвороба заважає їй мислити, а родичів зірки звинуватив у тому, що вони не пускають до неї лікарів.

Худяков заявив, що “підконтрольна родичам” Софія Ротару не веде свій Instagram. Патріотичні фото та заклики за неї начебто публікує онук Анатолій Євдокименко.