Той день був страшним для всієї Бершадської громади. Коли отримали вістку, що по дорозі з Києва загинули Сергій та Альона Щербина. Усі знали, як дружина Альона чекала у відпустку з фронту Сергія Щербину.

І для воїна ця відпустка та перебування вдома були такими довгожданими. Встиг воїн з багатьма побачитись, поспілкуватись. Це був останній день його перебування вдома.

Тому вирішили з’їздити з дружиною у справах до Києва. Вже повертаючись до рідної Бершадщини. І по дорозі сталась та жахлива ДТП. У ній загинули обоє — Альона та Сергій Щербини.

«5 грудня в нас був оголошений траур. Ховали подружжя всією громадою. Віддали честь воїну. Спочатку траурна процесія відбувалась у селі Яланець. Бо звідти родом Альона та там проживало подружжя. Потім кортеж із загиблими вирушив до Бершаді. Бо звідти родом воїн Сергій Щербина. Там на кладовищі їх і поховали.

Діток в парі не мали, бо не так давно побрались. Сум, горе, всі шоковані. Бо ж зумів земляк вижити на фронті, а тут такий фатум долі в рідних краях — діляться земляки.

Ось що повідомили у Бершадській ТГ:

«На жаль, сумна звістка в нашій громаді. В страшній ДТП загинуло подружжя Сергія та Альо­ни Щербини. Сергій Щербина був військовим. Прийшовши у відпустку на 10 днів, поїхав разом з дружиною у справах у м. Київ, де потрапили у автокатастрофу…

Поховання відбулося в м. Бершадь на центральному кладовищі. 5 грудня оголошували День жалоби на території Бершадської громади».

Сергій Годун