Ось, що повідомляє ІР «Ми – Вінничани»:

«Зазначена держслужбовець з перших днів повномасштабного вторгнення рф в кращій традиції щурів втекла з України, не забувши при цьому нарахувати собі премію в розмірі 120% грошового забезпечення. Наказ про відпустку пані Галина передала до державної установи лише 02.03.2022, коли вже перебувала на території Польщі.

Тобто фактично не перебуваючи на робочому місці без поважних причин з 23.02.2022 по 02.03.2022, Скоковська Г.П. незаконно отримувала бюджетні кошти, враховуючи вищезазначену премію. Спілкуючись в телефонному режимі зі своїми підлеглими, пані Галина закликала останніх також негайно втікати з території України.

Повернувшись на робоче місце в квітні 2022 року, Скоковська Г.П. задніми числами оформила відповідні документи та продовжила «керувати» установою, наче нічого й не відбулось.

У серпні 2023 року, вигадуючи, де ще «зрубити бабла», влаштувала у Центрі зайнятості т.зв. «роботи з оновлення прибудинкової території».

Для цього примусила підлеглих співробітників фарбувати забори та білити бордюри. ТРИ ДНІ В РОБОЧИЙ ЧАС держслужбовці з пензликами та фарбою «оновлювали» територію, проклинаючи… свою директорку. Державні кошти, виділені на зазначені роботи, були відповідно списані підприємливою Скоковською… у власну кишеню?

Також за ДЕРЖАВНИЙ КОШТ пані Скоковська Г.П. побудувала «службову парковку на 12 паркомісць» поблизу адміністративної будівлі очолюваної нею державної структури. І це, незважаючи на те, що Вінницький обласний Центр зайнятості і так мав 2 стаціонарні бокси та огороджену територію для паркування автотранспорту площею близько 100 кв.м.

АЛЕ є АЛЕ!!! Службовий транспорт, який перебуває на балансі Вінницького обласного Центру зайнятості, є власністю держави, та за збереження його мала б відповідати пані Скоковська Г.П., за вказівкою останньої було вивезено з службової парковки та встановлено у місці загального користування, позбавивши мешканців сусідніх будинків 5-ти паркомісць.

Таким чином Скоковська «звільнила» службову парковку для приватних автомобілів своїх підлабузників з числа співробітників очолюваної нею організації.

Крім того, незважаючи на анонсований розпорядок дня Вінницького обласного центру зайнятості як державної установи з 08.00 до 17.00 з понеділка по п'ятницю пані Галина та «наближені до неї особи» з числа співробітників Центру дозволяють собі на постійній основі з'являтися на робочому місці не раніше 08.30 та залишати установу по обіді. При цьому, отримуючи щомісячну надбавку за «особливі умови праці».

Отже виникає риторичне запитання, чи може пані Скоковська Г.П., яка своїми вчинками постійно ганьбить статус державного службовця, очолювати державну структуру такого рівня?»

Зрозуміло, що звинувачення більш аніж серйозні. Тому, користуючись демократичними засадами журналістики, ми попросили Галину Скоковську прокоментувати звинувачення.

 Ось що вона повідомила:

– Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності! Коли я її прочитала, мені було дуже образливо, я навіть розплакалась. Вважаю, що всі факти, наведені в цьому інформаційному ресурсі, мають перевірити правоохоронні органи. Якщо я буду коментувати і виправдовуватись — це буде неправильно!

Хай правоохоронці займуться розслідуванням і об'єктивно з'ясують, як дійсно все було.

Ірина Кармазіна