Відомий на всю країну одеський військком Євген Борисов – знову в центрі уваги ЗМІ. Працівники ДБР завітали на іспанську віллу одеського багатія.

Разом з іспанськими колегами працівники ДБР провели обшуки на віллі скандального військкома Борисова в Іспанії. Будиночок, зовсім “невеличкий”, розташований у місті Марбелья провінції Малага.

Як відомо, “накрили” одеського військкома влітку цього року і, за іронією, долі арешт стався просто неподалік ДБР у Києві. До столиці Борисов перебрався, аби переховуватися, коли зрозумів, що по його душу вже от-от прийдуть.

Військком нічогенько так “заробив” на війні. Він, так би мовити, посідає першу сходинку серед військкомів-хабарників в Україні, бо навряд чи законним шляхом до кишені Борисова впало 188 мільйонів гривень, а його родичкам – елітна нерухомість, машини, офіси, землі та купа готівки.

А тепер нагадаємо, скільки і чого саме наварив Борисов на безбідну старість, яку тепер зустрічатиме за ґратами. Так-от. Були в Борисова земельні ділянки загальною площею понад 2 га в Одеській області, два будинки в Одесі загальною площею понад 420 кв. м, домоволодіння в Одесі площею 78,5 га, дві квартири та 1/3 квартири в Одесі. А з автівок, то там взагалі автопарк можна зробити і у прокат здавати, бо прикупив військком, загинайте пальці:

  • автомобіль Toyota Land Cruiser 2023 року випуску;
  • Mercedes-Benz G 63 AMG 2022 року випуску;
  • Mercedes-Benz EQV 2022 року випуску;
  • Mercedes-Benz GLE 400 2021 року;
  • Porsche Macan GTS 2016 року випуску;
  • Audi A6 1999 року випуску.

І це навіть не все…

Проти колишнього військкома порушено кримінальне провадження одразу за кількома статтями.

Зараз усе майно військкома та все, що він щедро надарував своїм родичкам – заарештовано. А Борисову загрожує до 12 років в'язниці. Скандальний військком і за серце хапався в залі суду, і виправдовувався, що то не награбоване, і казав, що йому лікуватися треба. Звісно, коли почув, що план про безбідну старість провалився. Що  замість того, щоб возити п’яту точку в крутих тачках, доведеться ходити у смугастій формі та сидіти не на віллі в Іспанії, а в камері.

Журналісти зернули увагу на багатозначні деталі, в поведінці Борисова. Навіть на свій суд він прийшов як віпперсона. Уважні Інтернет-користувачі швиденько “пробили” лук військкома і з’ясували, що перед нами – справжній “Диявол, що носить Prada”. Так, поло Etro коштує приблизно 350 євро, штани Hugo Boss – 120 євро, а взуття Prada – ще десь 680 євро. Одним словом, золотий військком.