Водій та пасажирка загинули
13 грудня в селі Степанівка Теплицької громади сталася троща за участю потяга та легковика. Потяг зіштовхнувся з легковиком. Загинуло двоє людей.

Про це повідомляють рятувальники Вінниччини.

“Водій автомобіля Chery, на регульованому залізничному переїзді не надав перевагу в русі пасажирському потягу. Внаслідок зіткнення, авто відкинуло у кювет, у результаті чого водій транспортного засобу загинув на місці події. Пасажирку затисло в салоні легковика. Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання деблокували потерпілу та передали працівникам екстреної медичної допомоги. На жаль, медики констатували смерть жінки”, – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією поліції, 71-річний водій автомобіля Chery Amulet, рухаючись в напрямку регульованого залізничного переїзду проігнорував попереджувальний сигнал світлофора та виїхав на переїзд, де зіткнувся з потягом. Внаслідок ДТП керманич та 67-річна пасажирка, мешканці села Степанівка Теплицької територіальної громади Гайсинського району, від отриманих травм загинули на місці події.

За цим фактом розпочато провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
Але наказувати вже немає кого.

Андрій Власенко