Як розповів депутат Михайло Паньків, перш за все заслухали звіт голови облради Вячеслава Соколового за поточний рік.

«Як зазначив голова, депутатський корпус, керівники підприємств і вся облрада працювали на розвиток Вінниччини. Все це ми робили для перемоги та забезпечення економічної стабільності області.

На засіданні заслухали доповідачів з профільних питань і прийняли з них низку рекомендаційних рішень.

Зокрема, вивчили звіт за 9 місяців щодо роботи комунальної організації “Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву”. З залучених коштів вдалося покращити житлові умови 42 людей – 8 учасників бойових дій, а також працівників соцсфери, медицини, освіти і сільгоспдіяльності.

Для цього навесні ми на комісії узгодили проєкт рішення, що передбачає внесення змін до порядку розподілу орендної плати для об’єктів, що перебувають у комунальній власності – плату за оренду індивідуально визначеного майна (обладнання, устаткування, тощо), що придбано за кошти, отримані від господарської діяльності Фонду” спрямовувати Орендодавцю в повному обсязі. Це дозволило організації більш ефективно вести свою діяльність.

Також розглянули стан виконання фінансових планів підприємств БТІ, медзакладів і інших комунальних підприємств.

Крім того, вивчили звіт про виконання Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області.

Окрему увагу приділено питанню впровадження заходів по підтримці наступного року управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області та окремих комунальних підприємств», — розповів журналістам Михайло Паньків.