Коли в мережі забагато інформаційного сміття, це шкодить військовим. Адже війна – далеко не у всьому публічна справа. Певно, потрібен життєвий досвід, щоб зрозуміти, що є певні речі які під час воєнного стану обговорюються віч-на віч, чи в дуже обмеженому середовищі компетентних осіб.

Здається, що народна депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла, яка останнім часом активно критикує вище військове керівництво країни, сплутала соцмережі із засіданнями Ставки Верховного головнокомандувача. І чомусь вирішила, що вищому військовому керівництву можна запросто за чашкою чаю публічно перемивати всі кісточки на рівні дамських переписувань про нову сукню, чи не зовсім хорошу погоду.

Коли шановній пані дали зрозуміти, що так не роблять, вона знову образилась. При цьому знову знайшла привід напустити туману в бік Залужного.  Безугла публічно поскаржилася на те, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заблокував її у соціальних мережах.

Депутатка в’їдливо це прокоментувала, але нарвалася на критику в мережі.

Так, повідомляючи про блокування з боку Залужного, Безугла назвала це «Fecebook-контрнаступом». За її словами, це сталося нібито після її питання щодо демобілізації.

Утім, судячи з коментарів у мережі, не всі оцінили іронію нардепки про «контрнаступ», а також сам її конфлікт з головою ВСУ і почали бурхливо реагувати.

Наприклад, дехто говорив, що Залужний «правильно зробив», а інші попросили Безуглу тепер «видалитися з Facebook йому на зло».

До речі, нещодавно депутатка від «Слуги народу» Міар'яна Безугла зробила провокативний допис, в якому заявила, що Залужний – жива людина, з якої роблять ідола, щоб потім просто використати. Потім вона знову дорікнула головнокомандувачу ЗСУ – цього разу через зустрічі з відомою волонтеркою Даною Яровою, з якою нардепка до цього скандалила.

Народні депутати від «Слуги народу» обурені заявами своєї однопартійки Марʼяни Безуглої, які все більше стають схожими на копирсання в спідній білизні чи примітивні провокації для власного піару. Можливо варто обговорити це питання на засіданні фракції?