Бо вони їх їй замовили. Що це за мазі такі і як Ніна Владимирець їх виготовляє – розповідає вона сама:

– За постійними проханнями наших Титанів, (я завжди тримаю з ними зворотній зв’язок, адже є їхні N тел. коли на НП відсилаю посилки), я взялась і за мазі.

Важко, загайно, затратно і по часу і по здоров’ю, і фінансово, тому що потрібно всі ці 4 год. бути в напрузі, помішуючи, (міняючи аж 3 ложки, бо гарячі), щоб не дай Бог не пригорів прополіс. То зосереджено розливати, не втративши ще в’язкість мінім. теплоти але й не гарячою рідиною, бо ж пластик, а мазь має бути досить якісною і  допоміжною і т. д.

Наскільки мене вистачить –  не знаю, бо ж є ще свічки, розпалювачі та бігання, пошуки, придбання та відправка всього того, що потрібно їм, там.

Та планую робити мазі, тричі на тиждень. А це: 12 л олії; 3,6 кг воску; 600 г прополісу та 48 шт. дом. яєць. Тобто, на місяць мені потрібно буде: 48 л олії; 14,4 кг воску; 2,4 кг прополісу, 192 дом. яєць.

Аж самій страшно!

Це надзвичайно великі кошти, бо найзатратніша частина, саме прополіс, віск і яйця.

Тому, якщо у когось є знайомі пасічники, чи інша змога, з цим мені допомогти – обійму вас душею.

Не приховуватиму – втомилась від темпів та навантаження, але якщо завтра я почую, що у Вінниці відкрився завод по виготовленню снарядів чи БпЛА і потрібний металобрухт – я готова спати ще менше, як зараз, (4,5 -5 год.), і шукати його щоночі.

Але разом з вами, друзі мої.

Щодня, прокинувшись, запитай себе – чим я сьогодні допоможу ТИМ, хто знаходяться ТАМ і допомагає мені жити ТУТ?!

І тоді дійсно – все буде Україна!

Хто може допомогти Ніні Владимирець, знаходьте її за цими даними і домовляйтесь про допомогу.

Андрій Власенко