Про це пишуть російські пропагандисти з посиланням на базу розшуку МВС. Стверджується, що його заочно звинувачують “в терористичному акті після атаки безпілотників на територію Російської Федерації”.

Варто відзначити, що повідомлення про розшук Командувача Повітряними силами з’явилося після того, як він оголосив про успішне знищення російського великого десантного корабля “Новочеркаськ” у Феодосії.

Олещук прокоментував оголошення в розшук в країні-агресорі: “Таке рішення “судової” системи злочинного режиму держави-терориста – це тільки підтвердження того, що роблю все правильно, це підтвердження ефективності бойової роботи Повітряних сил”.

Як ми уже повідомляли, днями в окупованій Феодосії пролунали потужні вибухи. Місцеві жителі розповідали про серйозну пожежу в порту, також вони чули звуки детонації.

Пізніше командувач Повітряних сил ЗСУ повідомив, що українські сили знищили великий десантний корабель “Новочеркаськ”. За даними ВС, всі, хто був на його борту в момент атаки, загинули. Є дані, що йдеться про 80 членів екіпажу та вантажників.

За даними Радіо Свобода, в результаті удару також частково затонуло навчальне судно класу Т-43 “УТС-150”.