Співачка україно-болівійського походження Michelle Andrade розповіла в ефірі “Ранок у великому місті”, чи підтримує вона спілкування зі своїм експродюсером Потапом.

За словами Мішель, вона перестала спілкуватися з одіозним репером ще до початку великої війни.

“Ми до того, як почалося повномасштабне вторгнення, перестали з Потапом спілкуватися взагалі. Тому що час прийшов. Інколи буває таке, що ти продовжуєш спілкування з друзями, а інколи розумієш, що ні, не потрібно більше”, – сказала Андраде.

Скандальну поведінку Потапа останнім часом колишня підопічна називає “періодом помилок”.

“У кожної людини є моменти, коли вона помиляється. Мені здається, що він такий період зараз переживає”, – додала Мішель.

Нагадаємо, за словами колишньої дружини Потапа, Ірини Горової, їхній спільний син не соромиться свого батька, а багато з ним спілкується і поважає.

Як відомо, раніше ще один експідопічний Потапа, Позитив прокоментував свої стосунки з ним. Він заявив, що їхня дружба похитнулася після початку повномасштабного вторгнення.

Також відомо, що якось Потап заявляв, що має акції в компанії своєї ексдружини Ірини Горової. Вона заперечила цю інформацію і зазначила, що з колишнім її пов’язує тільки спільний син.