Ймовірно, Володимиру Путіну лишилося жити не довго. Сліпа болгарська провидиця Ванга перед смертю розповіла, що чекає його та світ у 2024 році.

Тема смерті воєнного злочинця путіна вже не раз ставала вірусною в мережі. Восени світові ЗМІ рознесли новину про те, що президент РФ Володимир Путін помер. Однак пізніше диктатор з’явився на публіці та розвінчав фейк про свою кончину. Але наступного року життя російського президента може обірватися по-справжньому.

Саме на 2024 рік його смерть передбачила відома болгарська провидиця Ванга, пише Nypost. І хоча Ванга померла ще 26 років тому, коли їй було 85 років, її послідовники кажуть, що вона ще має безліч передбачень на 2024 рік, оскільки вона робила пророцтва перед смертю.

Одне із семи пророцтв — це смерть Путіна. За словами Ванги, його вб’є “один із соратників та співвітчизників”, але хто саме це провидиця не уточнювала.

Інші її прогнози на 2024 рік говорять про:

сплеск тероризму в Європі;
велику кількість кліматичних катастроф і навіть підвищення рівня радіації;
економічну кризу;
кібератаки на електромережі та водоочисні споруди;
технологічну революцію;
винахід ліків проти раку та від хвороби Альцгеймера.
Варто зазначити, що прогноз Ванги про смерть російського диктатора не перший. Відомий український астролог Влад Росс запевняє, що у Путіна остання стадія раку та його смерті залишилося чекати недовго.