Ця автотроща сталась перед Новим роком.
Тепер стало відомо, що один із водіїв помер вже у лікарні
Поблизу села Махнівка сталась автотроща Внаслідок зіткнення двох вантажівок водіїв затисло у салонах автомобілів.

Про це повідомляли у Головному управлінні державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Аварія сталася на автошляху “Біла Церква – Кременець”, що за межами села Махнівка. Водії не змогли самостійно вибратися із салону транспорту, тому їм допомогли рятувальники.

“Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання деблокували з автівок постраждалих чоловіків. Шановні водії, будьте уважні за кермом та бережіть своє життя і здоров’я”, – йдеться у повідомленні.

Згодом у поліції уточнили, що ДТП сталася близько 22:30 поблизу села Махнівка Хмільницького району. За попередньою інформацією слідства, 43-річний водій вантажівки Mercedes-Benz Actros, житель Львівщини, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем DAF, яким керував 44-річний мешканець Житомирщини.

Внаслідок аварії обох водіїв затиснуло в салонах. Правоохоронці разом із рятувальниками за допомогою спецобладнання витягли постраждалих чоловіків. Однак вже у лікарні шофер вантажівки DAF помер – він отримав несумісні із життям травми.

Триває кримінальне розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).
Висловлює співчуття родині загиблого.

Андрій Власенко