Вбивство у Тиврові на початку серпня минулого року назвали найцинічнішим. Цивільну дружину зумисне убив співмешканець і закопав за хатою у садку. Про скоєне повідомив у поліцію особисто. Нещодавно суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України, й позбавив убивцю волі терміном на 9 років. Про цей випадок знову заговорили у селищі. Багато хто каже, що за таке скоєне треба давати довічне, адже вбивця діяв зумисне і надзвичайно жорстоко, вбивши дружину кухонним ножем.

Олег у Тиврові був у приймах і жив у хаті діда дружини. З Тетяною, зі слів сусідів, познайомилися в охороні, де разом працювали. Прожили під одним дахом приблизно 5 років. Дітей у них не було. Жили на кошти за пай, які отримувала Тетяна за діда, а Олег перебивався підзаробітками вантажником у магазині. Тетяна інколи наймалася за харчі на роботу до сусідів. Свого городу не обробляли і господарства не утримували. На вулиці, де проживало подружжя, розповідають, що вони випивали і чоловік був трохи не сповна розуму. Свою дружину замикав у хаті й з підозрою ставився, якщо вона кудись виходила з дому. Сварилися вони за безгрошів’я. Зі слів сусідів, неодноразово Олег бив Тетяну, але вона нікуди не жалілася, можливо, залякав.

Під час досудового розслідування встановлено, що п’яний чоловік повернувся увечері з роботи, посварився з дружиною і, вхопивши ножа, вдарив ним Тетяну у груди. Завдані рани виявились несумісними з життям. Тіло прикопав у себе на присадибній ділянці. У їхній хаті на масиві Пенжерівці тепер пустка.