Співачка Оксана Білозір, яка торік офіційно розлучилася зі своїм другим чоловіком, Романом Недзельським, припускає, що вже вичерпала свій ресурс кохання і боїться розчарувань.

Про причини краху своїх двох шлюбів, про те, хто з сучасних українських співачок їй подобається, а хто ні, скільки грошей їй потрібно на місяць і чому вона хоче повернутися в політику, колишня депутатка та ексміністерка культури і туризму розказала в програмі “Слава +”.

Торкнулася 66-річна Оксана і теми своєї суперечки з Олею Поляковою і Тонею Матвієнко, яким у 2022-му році публічно дорікнула за виконання її пісень без дозволу.

На думку Білозір, Полякова, яку вона пам’ятає з її студентських років як “хорошу, амбітну, правильну дівчину”, просто “трішки помилилася”.

“Це не був конфлікт. Я її заставила поважати закон”, – зазначила Оксана, додавши, що готова з задоволенням спілкуватися з Олею при зустрічі.

“Я роблю зауваження. Пояснюю, де вони роблять помилку, і все. А далі вони хай з цим живуть. Що я буду з ними з’ясовувати?”

“Тоня мене запитала. Тоня мені передзвонила і сказала: “Я хочу цю пісню (“Коханий”) вставити в свій диск”. Я кажу: “Тоня, ні. Поки я цю пісню співаю, я жива, то вона буде в моїх дисках, а в твоїх – ні”. І після того вона почала її співати. Тому я їй зробила зауваження”, – пояснила Білозір.

Як зізналася Оксана, серед представниць сучасної естради їй подобається Jerry Heil, яка нагадує їй себе в юності. А от Тіну Кароль вона слухати не любить.

“Я дуже люблю Тіну, але я не люблю її (як співачку). Мені горло болить після неї”

Одним із головних страхів у житті Оксани є зради. Але вона всім людям готова давати другий шанс, навіть тим, хто скоїв по відношенню до неї дещо справді страшне.

"Навіть гірші у мене були випадки в житті за зраду, коли у мене були посягання на моє життя. Бо я коли була міністром культури, мене ж отруїли. Я не буду зараз говорити хто це зробив, бо це безпека мого життя. Але принаймні, я цю людину відпустила. І мені так легко. З одного боку, здається, що це дуже важко, і насправді його важко зробити, але з цим потім легко жити, бо ти відчуваєш висоту, на яку ти сама себе поставила", - поділилася вона.

Двічі розлучена артистка нині "кайфує" від того, що вона сама.

"Я люблю свою роботу, я люблю людей, моє серце закрите для тих почуттів та емоцій. Може, я вже вичерпала ресурс. Бо якщо я кохаю, це для мене дуже серйозно і дуже глибоко, і надовго", - розказала вона.

"У мене були найкращі чоловіки, і перший, і другий. Я і першого, і другого чоловіка шалено любила. Вони для мене залишилися світлом у моєму житті, яке я прожила. Єдине, що би я хотіла, це мати з ними гарні стосунки. Але кожна людина має право на щастя. Можливо, моє розлучення дасть Роману можливість відчути щастя. І мені, може. Хоча я не переслідую такої мети", - підкреслила Білозір.

Якщо причиною розставання з першим чоловіком, Ігорем Білозіром, стала його пиятика, то другий шлюб співачки не витримав випробування відстанню.

"Пара має бути разом, кожний день. Бо кожен день є якісь виклики, якісь питання, які треба вирішувати, і коли це на плечах когось із двох багато часу, це неправильно. Я думаю, Роман так само це відчув. Він жив окремо, йому було комфортно. А я жила окремо з його мамою, з дитиною нашою, тобто все господарство було на мені, і мені, врешті-решт, це було важко", - пригадала вона.

Білозір шкода, що чоловіки, від яких вона пішла, не хочуть із нею спілкуватися, адже вона готова підтримувати з ними стосунки, але "на зовсім інших життєвих реаліях".

Джерело заробітку Оксани зараз - це її концертна діяльність, і на місяць їй у середньому потрібно 60-70 тисяч гривень.

На думку Білозір, те, що вона за 17 років у політиці не накупляла собі маєтків, є доказом того, що вона працювала чесно. І має бажання робити це знов.

"Я блискучу мала політичну кар'єру. І я ще планую її мати. Я дуже хочу (балотуватися), тому що я - фаховий депутат, я багато знаю, багато вмію, в мене є правильні ідеї, в мене є україноцентричний стержень, я не є бізнесмен, живу чесно і намагаюся всіх, хто коло мене, так само (переконати) жити і працювати, плачу податки. Тобто я маю право йти і формувати разом із такими самими, як я, правильний порядок денний для країни", - наголосила Білозір.