Дружина боксера Олександра Усика Катерина, яка 28-го січня народила їхню четверту дитину, вже виписалася з нею з пологового.

Породіллю та крихітну Марію не зустрічав ніхто з рідних. Як пояснила 35-річна Катя “ТСН”, це було її особисте рішення.

Трьох старших дітей із бабусею, щоби вони не хвилювалися за Катерину, а вона – за них, Усики на час пологів відправили за кордон

По дітях, бо діти за кордоном, і по чоловіку одразу видно – коли я народила, всі одразу видихнули і почали радіти життю”, – зізналася жінка.

До того, що Олександр, який готується до бою з Тайсоном Ф’юрі, не зміг бути поряд із нею під час пологів та на виписці, Катерина поставилася з розумінням. 37-річний зірковий тато побачив новонароджену Марію в перші ж хвилини її життя.

“Ми народилися і ще десь годин п’ять лежали у пологовій (залі). Зідзвонилися одразу, щойно дитину витягли – відео було вже у Олександра. Звісно, це важко. Важко в тому сенсі, що в такі моменти хочеться бути поруч зі своєю дружиною та зі своєю дитиною новонародженою. Але нічого. Треба прославляти країну”, – зазначила Усик.

До речі, на виписці Катерині подарували листівку з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного з підписом “Дякую за українців”.