У неділю, 4 лютого, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського не пропустіть світовий хіт — сучасну виставу «Про що мовчать чоловіки», родзинки якої: жанр стендапу, теми 16+ та зірка фільму «Довбуш» й один із найкращих акторів сучасності Олексій Гнатковський у головній ролі.

«Про що мовчать чоловіки» — постановка, що скорила світ! Це та вистава, яка змусить вас усміхатися правді в очі. Це вистава про всіх нас! Вона про чоловіків і жінок, про наші стосунки між собою. Про те, що може людей відштовхувати, а що — об’єднує раз і назавжди, — розповідають організатори гастролей — компанія «ВІННЦЯКОНЦЕРТ».

Вистава «Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever» поставлена в унікальному жанрі сдендап. Це веселий монолог актора про подружнє життя.

На прикладі власних сімейних стосунків актор покаже абсурдність взаємних претензій, сварок і конфліктів, що до болю знайомі усім. Тут бачиш, яка природа жінки і яка природа чоловіка. Вони не складні, просто різні.

Тож глядач, сміючись від початку до кінця вистави, під завісу виявить, що легко відповів на одвічне запитання: «Як змиритися і ужитися зі своєю другою половинкою?»

Вистава «Про що мовчать чоловіки» поставлена за п’єсою американського сімейного психолога Роба Беккера, що десятки років спостерігав за парами. Він сам зіграв цю п’єсу понад 700 разів на Бродвеї. Відтоді «Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів, як найтриваліше one man show.