Як повідомили «33-му» наші джерела, хабар йому приніс заступник так званого воєнкома району.

Як стало відомо з джерел – хабар передав фігурант справи по арештованих правоохоронцями машинах незаконної вирубки лісу.

Наче прокурор назвав суму за яку він «замне» справу. І фігурант погодився. Але саме коли посередником стане особа якій довіряє заступник керівника районного ТЦК.

Тиждень, як відомо виявився резонансним на затримання посадовців саме правоохоронних органів. СБУ та прокуратури, які мали б з тією самою корупцією боротись в тилу.
Бо днями затримали керівника районного відділення СБУ у Могилів-Подільському районі Щербу.

Жителі Тульчина розповідають, що під час затримання прокурора і посередника, було чутно постріли: бо, немовби один із затриманих намагався втекти. Але його затримували люди в масках в місцеві калюжі…

Ось як коментують події в Тульчинському районі його жителі:
Давно потрібно було брати даного персонажа, за період його перебування Тульчинська окружна прокуратура перетворилась на приватну контору ( за хабар вирішать любе питання)? Аналогічна ситуація з Тульчинським районним управлінням поліції? Потрібно ставити крапку з хабарниками Тульчинського району, за що гинуть кращі хлопці району? – Віталій Губрій

Як повідомив громадський активіст В. Черкас мова йде керівника Тульчинської окружної прокуратури Пилипа Хоменка.
До речі, як повідомили нам читачі, і прокурор і керівник підрозділу СБУ мають серед керівників області та навіть управління центрального апарату впливових родичів.
Тому справи беремо під особливий контроль.

Детальніше про все в газеті «33-й канал».

Андрій Власенко