Внаслідок цинічної атаки держави-агресора по Харкову загинула прокурор Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Путятіна Ольга Сергіївна, її чоловік та троє їх синів. Старшому Олексію було 7 років, середньому Михайлу — майже 4. Найменший — Павло, йому було лише 10 місяців. Сімʼя опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку.

Тому згоріли заживо.
Ользі Сергіївні було 35 років. Вона працювала в органах прокуратури Харківської області з червня 2012 року. На цей час перебувала у декретній відпустці”.

Жінка на фото – це мати чоловіка Ольги. Вона одночасно втратила сина, невістку та трьох маленьких онуків.

«Відранку жінка на місці трагедії та вже здала аналіз для ДНК-дослідження. Це важливо, адже тільки так ми зможемо стовідсотково сказати, чиї саме тіла дістали з будинку. Всі вони дуже обгорілі», — повідомив Ігор Клименко

Він також розповів, що слідчі вже відшукали рідного брата 35-річної жінки. Для родичів це страшний удар, брат також здав свої зразки, щоби допомогти в точній ідентифікації.
Відібрали ДНК і у сина загиблого подружжя.

Ідентифіковуватимуть тіла за допомогою ДНК-апарату ANDE та молекулярно-генетичної експертизи.

«Родичі загиблої сімʼї розповіли, що вже пізніше побачили, що майже весь час між першим та другим вибухами родина була на зв’язку. І чоловік, і дружина намагалися з кимось зв’язатися. Потім зв’язок з ними зник…» — додав Міністр внутрішніх справ.