Син від першого шлюбу та дружина

Чи не вплине це на рішення Головнокомандувача приймати жорсткі рішення?

Пропагандисти Кремля міцно взялися за нового українського Головнокомандувача. На росТБ активно розганяють інформацію, що новий главком народився у Володимирській області Росії, а навчався у Московському вищому загальновійськовому командному училищі.

Сирський – генерал, який народився в селі Новинки, Киржачского району Володимирської області. З 1980-х років живе в Україні.

У 2020 році Сирський став генерал-полковником. У період з 2019 по 2024 рік він був командувачем Сухопутними військами ЗСУ. А 8 лютого цього року він став головнокомандувачем ЗСУ.

Відомо, що з початком вторгнення Росії в Україну Олександр Сирський командував обороною Києва, за що і був нагороджений президентом Володимиром Зеленським званням Герой України. У вересні 2022 року командував наступом ЗСУ в Харківській області.

Пропагандоси Кремля навіть знайшли родину генерала, яка “підтримує” Путіна.

Мовляв батьки, мати Людмила та батько - полковник у відставці служили відданно рф. Пропагандоси взагалі немов би знайшли сусідку, яка заявила, що новий командуючий ЗСУ ненавидить українців. Що,  мовляв, він приїздив у гості і говорив, що йому нестерпно сидіти в одній кімнаті з українськими колегами під час прийняття воєнних рішень. Бо він їх ненавидить.

Людмила та Станіслав Сирські, а також рідний брат Олег, живуть у місті Владимир, яке знаходиться менш як за 200 км від Москви.

За інформацією пропагандистів, 84-річний батько та 82-річна мати головкома зараз на пенсії. Станіслав Сирський є полковником армії РФ у відставці.

Зараз вони більшу частину часу проводять на дачі. Людмила Сирська співає у вокальній групі вчителів-ветеранів.

Російські пабліки також розповсюджують інформацію про те, що батьки головкома до початку повномасштабного вторгнення РФ активно вели соцмережі, де розміщували "патріотичні пости". Серед паблік, на які підписана Людмила Сирська, одна з назвою "Я люблю тебе, Росія". Разом з чоловіком вона брала участь в акціях "Безсмертного полку" та обоє "пишаються своїм минулим".

За інформацією Z-паблік, батьки Сирського приховують свою спорідненість з українським військовим та не обговорюють його кар'єру. Кажуть, що про призначення сина на посаду головкома ЗСУ вони "дізналися з новин". Скаржаться на "хвилю хейту" після того, як факт їхньої спорідненості "виліз" назовні.

Сусіди сім'ї Сирських, які живуть у Владимирі, розповіли, що батьки ніколи не спілкуються на тему свого сина.

Є інформація в російських ЗМІ і про брата головкома - Олега Сирського. Він живе разом з батьками у Владимирі, працює охоронцем. У 2013 році його засудили за фейкове повідомлення про мінування одного з ТЦ у Владимирі.

За інформацією росЗМІ, Олег Сирський напився, посварився з охоронцем торгового центру і щоб помститися, повідомив про "бомбу".

Тепер він сам працює охоронцем та зізнається в соцмережах у любові до Росії.

Дмитро Чекалкін повідомив, що в рф проживає і син від першого шлюбу та екс-дружина нового Головнокомандувача.

Чи не завадить це йому приймати жорсткі міри і чи не шантажуватимуть цим генерала?

Росіяни почали характеризувати Сирського як зрадника росії та називати м‘ясником.

Тому напрошується висновок - якщо б він був прихованим «лазутчиком» путіністів, хіба б таку істерію розганяли на росТВ проти нього рашисти? Чи міг би командувати АТО? Десять років бути на війні та керувати обороною Києва?

В Україні ж навпаки - Сирського колеги охарактеризували математиком війни.

В США вважають, що ці всі біографічні дані - іронія долі. Коли багато українців стали зрадниками і служать путінізму як Валентина Матвієнко з Шепетівки, в Черкасах в якої досі проживають близькі родичі. Володимир Алєксеєв, заступник начальника ГРУ, який має родичів у Хмільницькому районі, інші зрадники.

Але, як бачимо по крайньому призначенні, є і росіяни, які присягнули Україні.

Чи зуміє Сирський зберегти досягнення Залужного та примножити їх? Поживемо - побачимо.

Разом до перемоги.

Андрій Власенко