Сирський Олександр – як він вплине на війну

Мольфар Макс Гордєєв каже, що Сирський – хороший стратег і теоретик. За його словами, зараз новому Головнокомандувачу доведеться доводити, що він може обіймати цю посаду.

“Він, звичайно, не Залужний, але буде намагатися робити все так, як треба. Тому я впевнений, що не потрібно цю людину негативно сприймати. Мені здається, що, по-перше, це людина, яка буде нормально спілкуватися з президентом, тому що він втомився від сварок з Залужним. А, по-друге, є позитивні моменти, які можна сказати щодо Сирського. Він розумний, хороший теоретик, стратег. Головне, щоб ця людина не дісталася до корупції”, – сказав Гордєєв.

Мольфар додав, що зараз Сирський може спокійно виконувати свої обов’язки.

“Але чекати від нього 100% позитиву – не думаю, що варто. Я б радив всім українцям заспокоїтися, тому що з Залужним, або без нього Україна все одно переможе”, – додав Гордєєв.

"Залужний повернеться і стане президентом", - астролог Влад Росс.

За словами Росса, відставка Залужного буде тимчасовою.

Влад Росс. Однак він переконаний, що Залужний ще повернеться.

"Плутон - планета смерті і руйнування Залужного - зробив опозицію до точки кар'єри, і символ зради Нептун увійшов в будинок роботи і діяльності. Це була зрада з боку близького оточення. Зеленського вмовили прибрати Залужного, тому що він почав перетягувати на себе його популярність. Але це велика помилка Зеленського, тому що, прибравши Залужного, його рейтинги почнуть стрімко падати. А рейтинги Залужного будуть рости як на дріжджах", - сказав Росс в коментарі УНІАН.

Однак астролог каже, що восени цього року або в 2025 році Залужний повернеться. В результаті, продовжив Росс, він може стати президентом України після Володимира Зеленського.