Впевнена, що усі мої друзі та колеги закохані в наших захисників!

Тому летить до наших хлопців наш привіт-захист у вигляді маскувальних засобів, тепло (окопні свічки та спиртові гелі), турбота (продукти швидкого приготування) і щира любов, яку додають сотні рук. Бо ці дорослі та дитячі руки доторкаються до того, що збираємо-відсилаємо на усіх етапах збору, відправки та доставки. Ми безмежно довіряємо кожному волонтеру, і всі разом безмежно довіряємо нашим захисникам.

Від початку лютого і військо відправлено вже 44 маскувальних вироби. Найбільше, звичайно, йде в зону найактивніших бойових дій. Так на авдіївських напрям заповнили великий флет-бокс з 24 сітками. На менші підпрозділи – в залежності від потреб – 4 ППОшникам, 2 маскувальних накидки підопічним нашого земляка (молодим хлопцям, які лише недавно прийшли до лав ЗСУ).

Формуємо і посилки, в яких усього потроху – сітка, спиртові гелі, продукти швидкого приготування, мазі для захисту-лікування шкіри; це якраз тим, хто ходить на бойові.
Невтомні команди Людмила Попович, Ірина Орлова, Юлія Юля, Козятинська гімназія №9 Олег Заїчко, МВПТУ ЗТ, Махнівський ліцей, Вовчинецька та Переможнянська гімназії плетуть маскувальні засоби.

Махновецький Борщ та Svetlana Romanova передають продукти швидкого приготування; Ірина Дигай варить свої чудодійні мазі; Світлана Криворучко ділиться теплом у вигляді спиртових гелів. Бо усі працюють, розуміючи свою особисту відповідальність за власну долю та долю країни.

Завдячуючи невтомності нашого колеги- натхненника Леоніда Цехановського отрмимали черговий рулон спандбонду, а швейники “Доброшов” порізали його на заготовки. Отримали 2 мішки сітки – основи, які проплатила ГО Інформхаб, за що щиро дякуємо.

До справи долучились ще два колективи – Юрівської гімназії та Бродецького ліцею.
Отримали донат 1500 грн від Махнівського ліцею, на залишку маємо ще 6000 тис донатів, тож замовляємо ще два рулони спандбонду.

За всі отримання та відправки ми не платимо нічого, бо завдяки участі в програмі сталого партнерства Нової пошти, усі витрати на доставку компанія бере на себе. Тож Гуманітарна Нова пошта – наша вам щира вдячність та любов!
Ще раз зі святом усіх закоханих в Україну!

Олена Іванчук, лікар, голова ГО “Спільні ініціативи Козятинщини”. 14 лютого