У Вінниці затримали жінку з наркотиками на півмільйона гривень. Зловмисницею виявилася раніше судима жителька Дніпра

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“34-річну жінку, яка проживає у Вінниці, затримали 12 лютого з близько 500 г. альфа-PVP та майже 100 г. амфетаміну. У ході обшуку за місцем проживання фігурантки правоохоронці виявили ще 90 згортків з наркотиками альфа-PVP. Як виявилося, зловмисниця отримала та зберігала заборонені речовини для подальшого розповсюдження шляхом “закладок” на території міста”, – йдеться у повідомленні.

Речові докази направили на експертизу. Вартість вилученого за цінами “чорного ринку” становить понад 500 тисяч гривень. Жінку затримали у процесуальному порядку. Відомо, що вона вже притягувалася до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, проте в іншому регіоні.

Наразі жінці оголосили про підозру за частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Фігурантці загрожує до восьми років в’язниці.