Вони знайомі з самого дитинства.

Співак Yaktak, який отримав визнання після пісень “Не мовчи”, “Уночі”, “Лелеки” та інших, розповів про своє особисте життя. Відомо, що серце автора хітів зайнято вже більше двох років. Він зустрічається з дівчиною на ім’я Аліса, якій і присвячує свої пісні.

У програмі “Неймовірна правда про зірок” Yaktak зізнався, що помітив дівчину на дискотеці у своєму селищі. Вона відразу ж йому сподобалася, тому він почав до неї залицятися. Аліса була не проти.

“Ми знайомі з самого дитинства. Ми ж з одного селища. Наші батьки знайомі. Я знав, що є така дівчина. Вона мені не дуже тоді подобалася, як і я їй. Тому що я співав, а вона вважала, що я зловив зірку. А потім був один момент, це була шкільна дискотека, де я був місцевим діджеєм. Вона туди прийшла, і з тих пір все понеслося”, – каже співак.

Артист додав, що в цілому не дуже любить розповідати про своє особисте життя. За його словами, якийсь час він ніяковів через різницю у віці зі своєю обраницею. Вона на два роки старша за нього.

Як відомо, Yaktak став фіналістом Нацвідбору на Євробачення-2024. Члени журі оцінили його виступ в 6 балів, а ось глядачі – в 11-ть. Це дозволило артисту зайняти четверте місце серед учасників.