Дочка принца Вільяма і Кейт Міддлтон, 8-річна принцеса Шарлотта очолила рейтинг найбагатших дітей у світі. Її статки оцінюють у 3,9 млрд фунтів стерлінгів ($5 млрд).

За даними авторів рейтингу найбагатших дітей, “ефект Кейт Міддлтон” сприяв збільшенню статків принцеси Шарлотти, оскільки модний вибір королівської сім’ї суттєво впливає на модні тенденції.

Крім того, Шарлотта користується величезними привілеями і має доступ до багатства королівської сім’ї, включно зі спадщиною, інвестиціями і навіть бізнес-проєктами.

Другу сходинку в рейтингу найбагатших дітей у світі посів старший брат Шарлотти, 10-річний принц Джордж Уельський. Його статки оцінюють у 2,8 млрд фунтів стерлінгів ($3,6 млрд).

На момент народження хлопчик успадкував близько 54 тис. гектарів землі в 23 графствах Великої Британії. Також відомо, що на п’ятий день народження дідусь Джорджа, король Чарльз ІІІ, подарував йому 18 тис. фунтів стерлінгів.

На третьому місці у списку дітей-багатіїв опинився син співачки Ріанни та репера A$AP Rocky. Хоч малюку всього рік, його капітал вже становить $1,2 млрд. На це вплинула успішна кар’єра зіркових батьків.

Четвертою за рівнем багатства стала донька співачки Бейонсе – її статки оцінюють в $720 млн.

П’ятірку найбагатших дітей закриває донька Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта зі статками у $570 млн.