Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На потерпілу, яка поверталася до знайомого, накинувся 34-річний чоловік. Зловмисник почав її душити та бити, аби заволодіти майном. Коли дівчина втратила свідомість, то нетверезий чоловік спробував скористатися її безпорадним станом.

“Вставлено, що 18-річну дівчину до вокзалу підвіз знайомий. Він деякий час чекав на неї, а згодом вирішив піти на зустріч. Дорогою він побачив чоловіка, який намагався познущатись з неї. Тоді зловмисник зрозумів, що його викрили та спробував втекти, але хлопець наздогнав його і утримував до приїзду поліції”, – йдеться у повідомленні.

Затриманий вже відбував покарання за грабіж. Також він підозрюється у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні серед неповнолітніх предметів порнографічного характеру. Ці справи розслідує столична поліція.

Наразі фігуранту оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 15 і частиною 4 статті 186 (Замах на грабіж, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану) та частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 152 (Замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до десяти років в’язниці.