Вона шкодує, що вдягла недоречний одяг з російською символікою

Американська співачка Лора Перґоліцці, відома за сценічним псевдонімом LP, вибачилася перед українцями. Після того, як вона нещодавно оскандалилася в мережі, одягнувши худі з російським прапором, а її концерт в Литві скасували через підтримку країни-агресорки, виконавиця пошкодувала за свою поведінку.

28 лютого, LP записала відеозвернення в Instagram, де вибачилася за свій недолугий вчинок.

“Я хочу вибачитися перед своїми друзями та шанувальниками в Україні, яких я образила і яких зачепив мій необдуманий пост, в якому я дякувала деяким російським фанам за худі, яке вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я шкодую про свою байдужість. Це була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму”, – сказала співачка у відео.

Артистка наголосила, що Україна гідно бореться з ворогом і потребує підтримки світу.

“Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм меседжем є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийми мої вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Сподіваюся, що ви мені пробачите. Слава Україні”, – додала LP.

Як відомо, співачка з початку війни  підтримувала українців та навіть на концертах піднімала прапор України.