Словесний конфлікт між нетверезими чоловіками закінчився ножовим пораненням. Один із них, під час конфлікту, вдарив іншого у живіт, та втік.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“До поліції надійшов виклик від лікарів про госпіталізацію 56-річного чоловіка з ножовим пораненням живота. А згодом, 3 березня, правоохоронці Немирова затримали 55-річного фігуранта, який під час конфлікту завдав тілесних ушкоджень своєму знайомому”, – йдеться у повідомленні.

Як виявилося, після застілля між нетверезими чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого один із них взяв ніж та вдарив іншого у живіт, після чого зловмисник втік. Медиків викликала жінка, яка побачила пораненого. Згодом потерпілого госпіталізували до лікарні.

Порушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.