Його мета – надання консультацій та інформаційних послуг тим громадянам України, котрі вирішили пов’язати своє життя із захистом Батьківщини або обрати кар’єру військового. Окремо наголошуємо, що у пунктах муніципального центру рекрутингу не видаватимуться повістки співробітниками ТЦК та СП а хто і працівниками центру. Натомість на відвідувачів очікує повна інформація про наявність вакантних місць у підрозділах 120 окремої бригади ТрО та інших військових підрозділів, адреси вищих та середніх військових навчальних закладів з переліком спеціальностей, умови служби за контрактом та мобілізацією, покроковий маршрут рекрута. Наші спеціалісти нададуть найповнішу інформацію з цих питань, допоможуть обрати оптимальний варіант, розібратися у колізіях законодавства . Розкрити потенціал майбутнього захисника, підвищити його мотивацію та, якщо говорити цивільними термінами, провести курси з профорієнтації. Адже сьогодні багато молоді розуміє – ми маємо серйозного ворога, і професія військового вкрай необхідна нашій державі.

Хто наші рекрутери? Це військовослужбовці Вінницької 120 окремої бригади ТрО. Тобто, майбутні бойові побратими. Може навіть сусіди чи знайомі з довоєнного життя.

Кого ми чекаємо? Мотивованих громадян України віком від 18 років без обмеження статі.

Що ми пропонуємо? Службу за контрактом, за мобілізацією( у обраній частині та за обраним фахом), навчання у вищих та середніх військових закладах, грошове забезпечення від 20 до 120 тисяч і вище( в залежності від посади, звання та умов проходження служби), соціаль гарантії від держави. Початкову підготовку на території України та за кордоном.

Де нас знайти? У всіх ЦНАПах міста Вінниці.

Лише разом ми прийдемо до Перемоги!

Адреси муніципальних рекрутаційних центрів у Вінниці:

пр.Космонавтів 30
вул. Замостянська 7
вул. Брацлавська 85